Ford EcoSport

 

Energie electrica oriunde ai nevoie de ea Ford EcoSport este o noua interpretare a unui SUV (Smart Utility Vehicle).  Inteligent pentru ca este compact pe dinafara, fiind in acelasi timp spatios si bine echipat la interior. Inteligent pentru ca o gama de tehnologii remarcabile transforma fiecare calatorie intr-una confortabila si agreabila.  Inteligent pentru ca motorul si transmisiile de ultima generatie furnizeaza performante si economie de combustibil impresionante.

 

Experienta condusului:

Tehnologiile remarcabile Ford sunt create pentru a servi necesitatilor tale dintre cele mai diverse. Iar toate caracteristicile si sistemele exista pentru a te tine conectat si antrenat, precum si pentru a-ti face viata mai usoara.

 

Performanta si eficienta:

Motor pe benzina sau pe motorina? Indiferent de optiunea aleasa, ai garantate performanta, puterea si economia. Forma aerodinamica a caroseriei masinii si detaliile de design, precum micul spoiler vertical de pe stalpul din spate, se combina pentru imbunatatirea coeficientului aerodinamic. Rezultatul este o rezistenta redusa a aerului si un consum eficient de combustibil.

 

Confort si functionalitate:

 Designul inteligent permite folosirea ingenioasa a fiecarui milimetru de spatiu, maximizand utilitatea si confortul intr-un vehicul compact.

 

Siguranta si securitate:

Indiferent daca esti sofer sau pasager, poti fi sigur ca un pachet complet de masuri de siguranta a fost conceput pentru a te proteja. EcoSport este echipat cu masuri de siguranta care ajuta la mentinerea masinii (si a obiectelor de valoare) in siguranta, departe de hoti.

 

Utilitate:

Prezentand o serie de elemente practice, utile si rezistente, noul Ford EcoSport este conceput pentru strazile urbane si construit pentru a evada de pe ele.