Tur Virtual
Find us on Facebook

 

  

Caracteristici confort

 Ford Fiesta

 

Iluminare ambientala pentru un interior mai modern

Finisajul rosu delicat scoate in evidenta, in mod subtil, interiorul masinii tale Fiesta si creeaza un mediu cald, primitor si elegant. (Iluminarea ambientala este inclusa ca dotare standard pentru modelul Titanium)


Ford SYNC. Tehnologie avansata hands-free

Ford SYNC iti permite sa controlezi muzica si a efectuezi sau sa preiei apeluri de pe telefonul mobil, utilizand simple comenzi vocale directe. De exemplu, daca “home” (acasa) este inregistrat in agenda de pe telefonul mobil, este de ajuns sa rostesti : “Call home” (Apel acasa), iar sistemul va apela automat numarul respective. Poti utiliza comenzile vocale pentru a reda melodii de pe o unitate USB sau MP3/iPod, ori atunci cand redai in flux melodii de pe un telefon compatibil Bluetooth. In plus, sistemul citeste cu voce tare chiar si mesajele text pe care le primesti.


Oglinzi laterale care se protejeaza singure

Pentru a evita deteriorarea accidentala, oglinzile laterale pliabile electric oferite ca dotare optionala se pliaza catre interior atunci cand autovehiculul este inchis (sau, desigur, atunci cand utilizezi comutatorul de ajustare a oglinzilor). Atunci cand sunt rabatate, acestea protejeaza elegantele indicatoare integrate.


Un plus de confort cu ajutorul scaunelor cu incalzire ajustabile

Indiferent de conditiile de afara, te vei simti confortabil intr-o masina Fiesta. Scaunele din fata sunt complet reglabile, astfel incat vei putea seta mereu pozitia ideala, indiferent daca esti sofer sau pasager. Scaunele frontale cu incalzire, incluse ca optiune, te vor ajuta sa te incalzesti chiar si la cele mai scazute temperaturi.


Cu sistemul MyKey®, imparti masina cu altii, fara griji

Aceasta noua tehnologie iti permite sa setezi limita maxima de viteza, sa setezi un semnal care sa atraga atentia asupra purtarii centurii de siguranta si sa controlezi volumul sistemului audio, daca doresti. Fiind creata pentru a-ti asigura linistea atunci cand imprumuti masina personala Fiesta unui prieten sau unui membru al familiei, tehnologia Ford MyKey® este usor de utilizat. Trebuie doar sa introduci cheia de contact, sa pornesti masina si sa urmezi instructiunile pentru a programa restrictiile dorite pentru cheia respectiva: Ford MyKey®. Poti sa pastrezi tu cheia de „admin” si chiar sa ai mai multe exemplare din ambele chei, daca doresti.


Seteaza temperatura dorita

Cu ajutorul dotarii optionale Sistem de climatizare automata (EATC), selectezi pur si simplu temperatura interioara dorita iar sistemul o va mentine cu ajutorul sistemului avansat de climatizare.