Tur Virtual
Find us on Facebook

 

  

Performanta si eficienta

 

Performanta si eficienta fara compromis

 

Apreciat in intreaga lume, motorul pe benzina Ford EcoBoost de 1 litru reprezinta perfect nivelul atins de tehnologia motoarelor.

Proiectat pentru a oferi echilibrul ideal de putere, performanta si emisii reduse, EcoBoost e un motor al viitorului disponibil aici si acum.

 

Profitati la maximum de motor

 

Motorul revolutionar EcoBoost pe benzina, de 1,0 litri, cu 3 cilindri este castigator de sase ori al premiului Motorul international al anului*. Si nu este de mirare. Cu optiuni de 125 CP si 140 CP, te vei bucura de performantele excelente la care te-ai astepta de la un motor de 1,6 litri conventional, insa cu un consum mai redus de combustibil si un nivel al emisiilor de CO2 mai scazut.

*Castigator al premiului Motorul international al anului 2017, categoria sub 1 litru.

 

Putere diesel la superlativ

 

Motorul Ford EcoBlue de 1,5 litri este un motor diesel nou-nout, iar noul EcoSport este primul vehicul care isi trage puterea din acesta. Tehnologia sa cu patru cilindri, supraalimentare si injectie de combustibil poate dezvolta o putere remarcabila de 125 CP. Motorul e silentios, rafinat si foarte eficient din punct de vedere al combustibilului: 4,6 l/100 km. in timp ce emisiile de CO2 sunt de numai 119 g/km.