Tur Virtual
Find us on Facebook

 

  

Siguranta si securitate

 

Te simti mai protejat

Unele sisteme de siguranta sunt proiectate pentru a te proteja pe tine, masina ta si alti participanti la trafic, in eventualitatea unui accident.

Altele au rolul de a preveni accidentele. In noul EcoSport, vei regasi tehnologii concepute sa faca ambele lucruri.

 

Airbaguri menite sa te protejeze din orice unghi

Pe langa airbagurile frontale pentru pasagerul din fata si sofer si airbagurile pentru genunchii soferului, cele laterale ofera protectie la nivelul toracelui si sunt concepute pentru a indeparta ocupantul de zona de impact. Pot de asemenea sa ridice bratul ocupantului, asigurand un spatiu mai bun intre acesta si structura periculoasa. Airbagurile tip cortina ofera acoperire maxima, iar tetierele te protejeaza in cazul unui impact fata-spate. Cu dispozitive de pretensionare a centurilor de siguranta si limitatoare de sarcina in fata si in spate, plus sisteme de reamintire pentru centura de siguranta, noul EcoSport pune siguranta pe primul loc.

 

Sisteme avansate pentru o franare mai controlata

 

Sistemul de franare cu anti-blocare roti (ABS) si distributia electronica a fortei de franare lucreaza impreuna pentru a se asigura ca tu franezi eficient.

 

Mentine controlul indiferent de conditii

 

Controlul electronic al stabilitatii monitorizeaza constant evolutia masinii tale. Detecteaza cand un vehicul pierde din aderenta si aplica automat un impuls de franare pe roti separate, stabilizand astfel masina. Folosind senzorii avansati de la sistemele de franare cu anti-blocare roti si de control al tractiunii, functia de control electronic monitorizeaza total comportamentul vehiculului.