Tur Virtual
Find us on Facebook

 

  

Rabla 2017

 

 Profita acum de programul rabla! Daca iti casezi masina veche, ai un pret special pentru Ford KA+: numai 7.700€, TVA inclus, cu dotarile din pachetul Essential fara niciun cost suplimentar! Iar multumita conditiilor speciale de finantare, poti alege o rata lunara de la 380 de lei – fara comision de administrare sau rate reziduale.

 

Daca iti doresti o masina economica, dar spatioasa, cu dotari practice, care fac condusul mai sigur, mai confortabil si distractiv, atunci Ford KA+ este pentru tine.

Descopera avantajele pe care Noul KA+ le aduce in viata ta si bucura-te din plin de fiecare moment petrecut la volan.

 

KA+ iti aduce toate dotarile esentiale pentru siguranta: airbaguri frontale pentru pasagerul din fata si sofer, airbaguri laterale pentru protejarea toracelui si airbaguri tip cortina pentru protejarea capului; sistem de control al tractiunii, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri. Nu lipsesc nici sistemele de asistenta pentru manevrele de zi cu zi: de la sistemul de directie asistata electric (EPAS), care se regleaza automat pentru a permite virarea mai simpla si mai usoara atunci cand parchezi si pentru a oferi o directie mai ferma, pana la Sistemul de asistenta la pornirea din rampa, care foloseste sistemul de franare pentru a impiedica alunecarea in spate a noului KA+ atunci cand pornesti din rampa.

 

La acestea se adauga, fara niciun cost suplimentar, dotarile din pachetul optional Essential, adica sistemul de aer conditionat manual si sistemul radio-CD cu bluetooth si conexiune USB.

 

*Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

**Oferta financiara de prezentare contine TVA, este realizata exclusiv de UniCredit Consumer Financing si se adreseaza persoanelor fizice. Ratele lunare nu contin asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO. Oferta financiara este aferenta modelului KA+ Essential 1,19 70 CP cutie manuala 5 trepte, in valoare de 7.700 Euro (pret lei 34.650 la un curs exemplificativ de [4,5] RON/1 EUR); 14.300 lei (41,3%), valoarea totala a creditului va fi de 20.350 lei pe 60 luni: rata anuala a dobanzii 4,57% (ROBOR la 3 luni + 3,75%), comision de analiza dosar 0 lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare 380 lei, valoarea totala platibila 22.802 lei, DAE 4,67 %. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO. Sumele prezentate anterior pot varia in functie de valoarea tichetului valoric rabla ulterior intrarii in vigoare a legislatiei specifice, dar si de cursul de schimb RON/EUR la data tranzactiei si/sau emiterii documentatiei de finantare. Pretul modelului este obtinut dupa includerea cumulativa a: 1. contravalorii suportului flat acordat de Ford Romania; 2. contributiei dealerilor participanti la acest program; 3. O contravaloare estimata a tichetului valoric rabla de 6.500 lei.

***Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotari optionale, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanti in program. Consumul mixt si emisiile CO2 sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeana nr. 715/2007). Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la Ford Plusauto.