Tur Virtual
Find us on Facebook

 

  

Siguranta si securitate

 

UN PLUS DE PROTECTIE PENTRU UN CONDUS MAI SIGUR

 

Ford KA+ este dotat cu multe caracteristici de siguranta inteligente, proiectate pentru a te proteja atunci cand conduci, precum si atunci cand este parcat.

De exemplu, sistemul Ford SYNC este prevazut cu Asistenta de urgenta, care va apela automat serviciile de urgenta in locul tau, in eventualitatea unui accident.

Ford KA+: are intotdeauna grija de tine.

Ford SYNC cu Asistenta de urgenta

 

In cazul unui accident, cand se activeaza airbagul sau se dezactiveaza pompa de carburant, SYNC poate efectua un apel catre serviciile de urgenta in locul tau. Daca este cazul, poti alege sa intrerupi apelul sau sa discuti personal, daca este necesar. Un aspect extrem de important este faptul ca sistemul va furniza informatii vitale, precum coordonatele tale GPS, chiar si atunci cand ti-ai pierdut cunostinta.

Asistenta de urgenta Ford este o caracteristica SYNC inovatoare, care utilizeaza telefoanele mobile conectate si recunoscute prin Bluetooth® pentru a ajuta ocupantii vehiculului sa efectueze un apel direct catre Centrul local de Comunicatii in cazul unei coliziuni a vehiculului, in care are loc activarea unui airbag sau decuplarea pompei de combustibil. Aceasta caracteristica este disponibila in peste 40 de tari si regiuni din Europa.