Noul Ford Kuga

 

Design impunator, ultra-contemporan, atat la interior, cat si la exterior. Performanta si eficienta fara compromisuri. O lista impresionanta de caracteristici, sisteme si tehnologii inteligente. Si caracter practic, flexibilitate si utilitate exact asa cum iti doresti.
Daca acolo unde altii vad obstacole tu vezi oportunitati, atunci vei vedea posibilitatile infinite oferite de noul Ford Kuga.

 

Experienta condusului:

 

Atunci cand te afli la volanul noului Kuga, ai la dispozitie numeroase sisteme, caracteristici si tehnologii. Toate sunt concepute pentru a iti imbunatati fiecare calatorie in parte. Pentru ca tu sa te poti bucura in liniste si la maximum de aceasta experienta.

 

 

Performanta si eficienta:

 

Performanta puternica si reactie uniforma, dublate de eficienta remarcabila a combustibilului si niveluri reduse ale emisiilor: noul Kuga ofera toate acestea intr-un pachet proiectat cu precizie.

 

 

Confort si functionalitate:

 

In noul Ford Kuga, fiecare caracteristica tine cont in primul rand de nevoile tale. Asa ca, relaxeaza-te si bucura-te de calatorie, in timp ce o serie de tehnologii inteligente lucreaza pentru tine.

 

 

Siguranta si securitate:

 

In noul Kuga, siguranta si securitatea ta si a pasagerilor tai sunt extrem de importante. Numeroasele masuri de siguranta sunt concepute pentru a iti oferi niveluri ridicate de protectie pentru linistea ta.

 

 

Utilitate:

 

Nu trebuie decat sa privesti noul Kuga si te vei simti de neoprit.

 

 

Si nu este de mirare. Acesta este un autoturism construit pentru a te ajuta sa dai frau liber spiritului de aventura. Astfel, dispune de toate caracteristicile si tehnologiile necesare pentru a te duce la sportul, jocul sau activitatea preferata...