Tur Virtual
Find us on Facebook

 

  

Masini Rulate

Garantie

La masinile rulate pe drive test sau de serviciu se preia garantia de 2 ani in functie de data inmatriculari, garantie fara limita de kilometri.

Totodata la orice masina Ford rulata pana la o vechime de 9 ani, se poate acorda garantie extinsa prin programul Garantia 12.

Toate autoturismele rulate, de drive sau servici, au istoric cunoscut si au fost conduse de catre persoane calificate si cu experienta.

Posibilitate finantare leasing sau credit pentru masina dorita

Pentru a putea sa va planificati cat mai bine bugetul, Plusauto vine in sprijinul dumneavoastra cu posibilitatea de a rezerva masina dorita, chiar daca nu aveti suma necesara in prima instanta.

Se asigura finantare in leasing sau cu credit bancar, pentru masini pana la 7 ani vechime, in functie de masina dorita si de bonitatea dumneavoastra.

Abordare profesionista

Este foarte importanta alegerea unei masini de aceea, Plusauto, va intampina cu o echipa tanara, dar foarte bine pregatita. Tot personalul este recrutat dupa criterii de experienta si educatie, fiind evaluati constant si beneficiind de cursuri de perfectionare. Pentru a va convinge de promptitudinea si profesionalismul nostru va invitam sa ne vizitati showroom-ul din str. Calea Bucuresti nr. 115/1C

 

Click aici pentru a vizita microsite-ul dedicat autovehiculelor rulate.