Tur Virtual
Find us on Facebook

 

  

BLACK FRIDAY

 

Cu ocazia Black Friday, maşinile Ford devin irezistibil de uşor de cumpărat!
 
în perioada 15 – 26 noiembrie 2017 îţi va fi greu să rezişti: ai un avantaj special pentru modele Ka+,  Focus si Transit:

FORD FOCUS
- impresionant prin performanţe şi tehnologii, cu un avantaj client de 4.700 €.
Află mai multe despre Focus.
NOUL  FORD FOCUS TREND 1.0  ECOBOOST  100 CP  4 USI
 
FORD KA+ - Economic, spatios,original, prietenos si cu o manevrabilitate fantastica.
Află mai multe despre Ka+.

 
FORD ECOSPORT - noua interpretare a unui SUV,  inteligent pentru ca este compact pe dinafara, fiind in acelasi timp spatios si bine echipat la interior.
Află mai multe despre EcoSport.
 
FORD TRANSIT CUSTOM - punctul de referinta pentru eficienta si spatiu de incarcare, cu interior confortabil si rezistent,cu un avantaj client de 7.600 €.
Află mai multe despre Transit Custom.
 
 
FORD TRANSIT SASIU - Rezistenţa şi calitatea construcţiei specifice unei camionete. Agilitatea şi eficienţa unui vehicul comercial uşor, cu un avantaj client de 6.100 €.
Află mai multe despre Transit Sasiu.

FORD TRANSIT VAN - Este cea mai mare utilitara din gama noastra, este fiabila, puternica, sigura si rezistenta si suficient de capabila pentru a face fata tuturor provocarilor, cu un avantaj client de 4.400 €.
Află mai multe despre Transit Van.
 

Daca vrei mai multe detalii contacteaza-ne si iti stam la dispozitie. 

 

 Indiferent de soluția financiară pentru care optezi, creditare sau leasing, te bucuri de avantajul client si de preturile oferit de PLUSAUTO.

 Ofertă supusă unor termeni şi condiţii, valabilă până la 30.11.2017, în limita stocului disponibil, la Plusauto. Oferta este disponibilă pentru modelele enumerate mai sus.