Tur Virtual
Find us on Facebook

 

  

PROMOTII AUTOTURISME

 

NOUL FORD FIESTA

 

Daca ai nevoie de o masina inteligenta, de dimensiuni mici, care atrage privirile la orice intalnire cu clientii, Ford Fiesta, cu motor 1.5 TDCi 85 CP, este alegerea perfecta - acum disponibila cu 0% avans* si toate serviciile incluse, la o rata lunara de 239 Euro prin leasing operational. In plus, pretul include dotarile din pachetul Trend:

- aer conditionat manual;
- sistem SYNC III cu Bluetooth, conexiune USB, display 6.5" si Asistenta in caz de urgenta (112);
- faruri de ceata.

Afla mai multe despre Ford Fiesta.

 
 


FORD FOCUS

 

Vrei sa faci fata cu succes provocarilor urbane fara a face rabat de la eleganta? Daca da, alege Ford Focus – inteligent, sofisticat si eficient!

Focus Trend cu 5 usi si motor 1.5 TDCi 95CP poate fi al tau acum, cu 0% avans* si toate serviciile incluse, la o rata lunara de 250 Euro prin leasing operational, cu Pachetul Trend inclus:
- aer conditionat automat cu reglare separata stanga/dreapta;
- covorase de velur fata si spate cu logo Ford;
- consola centrala cu cotiera;
- faruri de ceata;
- radio CD cu MP3 player, USB, 6 difuzoare, comenzi audio pe volan, SYNC Gen 3 cu touchscreen color de 8", Blue Tooth si Voice Control si Sistem de asistenta in caz de urgenta (112)

Afla mai multe despre Ford Focus.

 
 
 

FORD KUGA

 

Pentru cei care nu se opresc din explorare – nici in afaceri si nici in viata personala, Kuga este raspunsul pentru orice intrebare. Urca la volanul unui Ford Kuga, echipat cu motor 1.5 TDCi 120CP, gratie unei oferte speciale: 0% avans* si toate serviciile incluse, cu o rata lunara de 318 Euro prin leasing operational. Oferta include dotarile din pachetul Trend:

- jante aliaj 17''
- aer conditionat automat cu reglare separata stanga/dreapta;
- Radio CD cu MP3, 8" touchscreen, display central, 6 difuzoare, comenzi audio pe volan, BlueTooth/Voice control (limba engleza), USB, SYNC Gen 3, Sistem de asistenta in caz de urgenta (112).

Afla mai multe despre Ford Kuga.