Tur Virtual
Find us on Facebook

 

  

PROMOTII VEHICULE COMERCIALE


 

 

FORD TRANSIT

Pentru a scrie istorie cu afacerea ta, ai nevoie de o legenda in gama vehiculelor comerciale. Iar aceasta legenda este Ford Transit, cea mai mare utilitara din gama Transit.

Versiunea cu motor 2.0 TDCI 105CP se poate alatura parcului auto al companiei tale cu 0% avans* si toate serviciile incluse, la o rata lunara de 405 Euro, prin leasing operational. Pretul include si urmatoarele dotari optionale:

- Aer conditionat;
- Pachet optional Ice pack 2 (radio cu mufa AUX, conexiune USB si Bluetooth, 2 difuzoare si comenzi pe volan);
- pachet fumatori.

Afla mai multe despre Ford Transit.
*Termeni si conditii

 


 

 

FORD TRANSIT CUSTOM

Uneori simti ca ai nevoie de spatiu. Iar afacerea ta, de spatiu pentru transport. Si ai nevoie de un vehicul comercial care sa ofere echilibrul perfect intre eficienta si capacitate.

Poti beneficia chiar acum de un model Ford Transit Custom, cu motorizare 2.0 TDCI 130CP 310 TREND LWB, cu 0% avans* si toate serviciile incluse la o rata lunara de 440 Euro prin leasing operational. De asemenea, oferta include, fara costuri suplimentare, si:

- aer conditionat fata/ spate;
- vopsea metalizata;
- geamuri fumurii;
- pachet fumatori;
- instalatie spalare/stergere.

Afla mai multe despre Ford Transit Custom .

 

 

 


 

FORD TRANSIT CONNECT

 

In orice afacere trebuie sa fii mereu conectat la reteaua ta de clienti. Rapid, eficient si sigur. Pentru asta iti trebuie un partener pe masura.

Il poti gasi in Ford Transit Connect – versiunea cu ampatament lung si motorizare 1.5 TDCI 100CP, poate intra in parcul tau auto cu 0% avans* si toate serviciile incluse, pentru o rata lunara de numai 320 Euro, prin leasing operational.

Afla mai multe despre Ford Transit Connect .

 

 

 

 

 

 


 

 

FORD TRANSIT COURIER

Capabil, eficient, de incredere si placut? La fel ca afacerea ta, cel mai mobil vehicul din gama Transit indeplineste toate criteriile de mai sus, cu un plus de viteza si fiabilitate.

Poti urca la bordul unui Ford Transit Courier, cu motorizare 1.5 TDCI 75CP, beneficiind de 0% avans* si toate serviciile incluse, la o rata lunara de 267 Euro prin leasing operational.

Afla mai multe despre Ford Transit Courier.