Tur Virtual
Find us on Facebook

 

  

Accesorii

Un vehicul Ford exact pe gustul tău
 
Poţi personaliza la maximum experienţa trăită la volanul vehiculului tău Ford, cu ajutorul amplei game de accesorii originale. De la scaune pentru copii şi până la detalii de interior din piele, de la ornamente cromate la kituri sport pentru caroserie, catalogul nostru include accesorii pentru toate gusturile.

Adaugă o notă personal maşinii tale Ford, cu ajutorul gamei noastre ample de accesorii de calitate. Pe lângă broşurile pe care le găseşti la dealerul tău Ford, catalogul on-line îţi stă la dispoziţie la adresa www.accesorii-ford.ro
 
Te rugăm să dai click aici pentru a descărca formatul electronic al catalogului de accesorii.
 
PROMOTIE ACCESORII
 
Faruri de ceaţă Osram - 830 lei*
 
 

  Soluţie nouă 2-în-1: lămpi de ceaţă cu LED de la Osram la care ai şi funcţie de faruri de zi. 5 ani de garanţie oferită de Osram! Lentile protejate împotriva coroziunii. Tehnologie cu LED de înaltă calitate.

 

 
Suport pentru bicicletă Thule ProRide 591 - 430 lei*
 
 
 

Suport confortabil cu auto-ajustare, pentru cadre de până la 80 mm, se poate utiliza pentru toate profilele suporturilor de bază, greutate 4 kg, capacitatea maximă de încărcare de 20 kg.

 

 
Set bare transversale Ford
 
 

  Montează orice accesoriu de care ai nevoie. Fiecare set de bare transversale de acoperiş a fost configurat pentru a se potrivi unui model specific Ford şi se poate bloca pentru protecţia anti-furt.

B-MAX; Fiesta; Focus 2004-2010 - 652 lei*
Focus 2011-; Focus 2014-; Kuga; Mondeo - 740 lei*

 
Cârlig de remorcare fix şi Kit electric
 
 
    Poate susţine un suport cu până la 3 biciclete. Sarcină verticală maximă: 90 kg
 
 
Model Cârlig de remorcare fix Kit electric 13 pini Kit electric 7 pini
Focus 2004 - 2010 880 lei 680 lei 680 lei
Focus 2011 - 880 lei 299 lei -
Kuga 2008 - 2012 880 lei 680 lei 680 lei
Kuga 2013 - 880 lei 400 lei -

 

*Preturile sunt recomandate de vânzare si contin TVA 24%
*Manopera nu este inclusa în pret. Oferta este disponibila în limita stocului disponibil
Perioada campaniei: 01 mai – 30 Septembrie 2015

 

Senzori de parcare

 

 

Alege ca experienţa la volanul maşinii tale să fie una lipsită de stres. Aglomeraţia oraşului, spaţiile de parcare tot mai incomode, toate acestea pot creşte riscul deteriorării maşinii tale. Ford vine în întâmpinarea acestor probleme din viaţa de zi cu zi a oricărui şofer, oferindu-ţi un set performant de senzori de parcare faţă şi spate. Mai mult, senzorii pot fi vopsiţi în culoarea maşinii, iar în cazul în care maşina este deja echipată cu un set de senzori pe bara de protecţie spate, acum poţi opta pentru senzori şi pe bara de protecţie faţă. Ce mai aştepţi? Solicită montarea senzorilor de parcare chiar la următoarea vizită în service!

Preţ recomandat de vânzare:
Set senzori de parcare faţă (765 lei) / spate (599 lei)
Manopera şi TVA incluse!

 

Perioadă campanie: 05 aprilie – 31 decembrie 2015.
Ofertă în limita stocului disponibil.


Pentru mai multe informaţii despre produse, contacteza-ne aici.

 

Acest website prezintă atât accesorii de origine Ford, cât şi accesorii atent selecţionate ale unor producători de prestigiu, agreaţi de Ford. Garanţia accesoriilor comercializate de producătorii agreaţi, este oferită de producătorul respectiv, în acord cu legislaţia în vigoare. Pentru mai multe detalii te rugăm  sa contactezi un reprezentant service PLUSAUTO.