Noul Ford Ranger

 

Ford Ranger si-a construit reputatia ca pick-up pentru orice destinatie si incarcatura. Noul Ranger este proiectat sa confirme acest renume, printr-o serie de imbunatatiri ale designului, prestatiilor si tehnologiei. Calitatile practice dovedite sunt dublate de performante de exceptie si eficienta consumului de combustibil, o gama de tehnologii remarcabile si un stil ultra-modern.

Experienta condusului:

Dotarile avansate fac din noul Range unul dintre cele mai inteligente modele pick-up disponibile.

 

Performanta si eficienta:

Concepute si construite sa functioneze in combinatie cu sistemul 4WD selectabil, o intreaga gama motoare superioare asigura performanta si eficienta, putere si rafinament.

 

Confort si utilitate:

De la sisteme care te ajuta sa parchezi si sa mergi cu spatele mai usor, la functii care te tin la curent, te ajuta sa ajungi la destinatie si te incalzesc. In noul Ranger, fiecare tehnologie remarcabila are un rost in lumea reala.

 

Siguranta:

Celula de siguranta consolidata a noului Ranger este dotata cu protectia linistitoare data de airbagurile standard pentru sofer si pasager, airbaguri laterale si tip cortina si un airbag pentru genunchii soferului. 

Un sistem complex de control electronic al stabilitatii va ajuta sa nu pierdeti controlul. Un sistem de alarma de ultima generatie este disponibil pentru a te proteja impotriva furtului vehiculului.

 

Functionalitate:

Pentru a avea siguranta ca primesti un vehicul pe care te poti baza, noul Ranger a fost testat fara pic de mila, in unele dintre cele mai ostile medii, la temperaturi extreme si pe cele mai dure tipuri de teren din lume.

Proiectat si construit cu scopul declarat de a face fata oricarei sarcini si incercari la care il supuneti, acest pick-up nu dezamageste.